Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wantijpop Rainbowpark

Het is weer zover: Hét wantijfestival, Wantijpop / Rainbowpark gaat weer ongeveer 60 schitterende optredens naar Dordrecht brengen. Op zaterdag heet het festival 'Wantijpop' en op zondag 'Rainbowpark'. Zaterdag vinden de meeste optredens plaats in genres als pop, rock en hiphop en zondag, tijdens Rainbowpark staat de wereldmuziek centraal met mengsels van bijv. jazz / soul, salsa / merengue / bachata enz. Kortom: Een bonte verzameling die met recht rainbow, regenboog dus, mag heten.

Het programma van Wantijpop (zaterdag) duurt van 13:00 - 21:10 en Rainbowpark op zondag duurt van 13:15 tot 20:35.

Wantijpop en Rainbowpark kennen de volgende podia: Hoofdpodium, regiopodium, 'global lounge', 'acoustic stage' en 'side-acts'. Ook is er een uitgebreide festivalmarkt.

De entree tot zowel Wantijpop als Rainbowpark is overigens geheel gratis!

Wanneer?
Van 11 juni 2011 13.00 uur tot 12 juni 2011 20.35 uur
Organisator
Stichting Popprojecten i.o.v. gemeente Dordrecht
010-4123455
ronald@popunie.nl
Locatie:
Wantijpark, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.