Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Power Horse Competition

Schitterende trekpaardwedstrijden met meerdere (Europese) trekpaardrassen, zowel indoor (winter), met vier wedstrijden en outdoor (zomer), met zeven wedstrijden in Nederland en België, bestaande uit: dressuur, vaardigheid, marathon, trekpaardproeven, presentatie en shows.

Gratis toegang. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
Van 12 juni 2011 09.00 uur tot 13 juni 2011 18.00 uur
Organisator
Stichting Trekpaard en Recreatie
Locatie:
Bouwterrein Wilgenwende, Smitsweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.