Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe Lunchconcert

ToBe Lunchconcert

Passie en hartstocht zijn de sleutelwoorden van het bijzondere ensemble Sintiromarus. Allen zijn cum laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium en prijswinnaars van het Prinses Christina Concours.

Het ensemble speelt authentieke zigeunermuziek uit de Balkan en Rusland. Met hedendaagse elan krijgen die gouden, oude stukken nieuw leven ingeblazen. Door de klassieke opleiding zijn zij eveneens in staat op hoog niveau werken van klassieke componisten, die zich hebben laten inspireren door de zigeuner- volksmuziek uit te voeren. Of ze nu een Hora, een Csàrdàs of Hongaarse dansen van Brahms spelen. Sintiromarus speelt muziek die al bij de allereerste maten de weg weet te vinden naar het hart met hun eigen “klasssieke zigeunersound”.

Blichta Hoopman – viool
Noa Eyl – viool
Anatoli Kotchebine - piano
Dani Luca – cymbaal

Toegang gratis. Kijk voor meer info op de website.

Wanneer?
15 juni 2011 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.