Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zes Dordtse speeltuinen gratis open

Zaterdag 18 juni organiseerd de NUSO, landelijke koepel van speeltuinverenigingen de jaarlijkse Landelijke Speeltuindag, ook de zes Dordtse speeltuinen doen aan deze dag mee en zijn gratis te bezoeken tussen 12.00 en 16.00 uur.

De zes onderstaande speeltuinen nodigen u van harte uit om op deze dag eens gratis kennis te komen maken met  met het speeltuinwerk in Dordrecht, vele scholen en na/buitenschoolseopvang gingen u al voor, voor hen is een van de doorslaggevende punten de kwaliteitscontrole van de speeltoestellen en dat kinderen bij elkaar blijven en niet gaan uitzwerven zoals bijvoorbeeld in een park.
 
Ook het VKF is dit jaaractief met het promoten van hun vakantieactiviteiten in de komende zomervakantie, heeft u belangstelling of vragen over wat uw kind in de vakantie zoal zou kunnen gaan doen, zij staan in speeltuin Victorie om alle vragen te beantwoorden.


De zes deelnemende speeltuinen zijn,

Speeltuin Crabbehof
van Karnebeekstraat 2
tel. 617 66 08

Speeltuin Oosterkwartier (www.oosterkwartier.nl)
Meerkoetstraat 51a
tel. 613 71 65

Speeltuin Stadspolders (www.speeltuinstadspolders.nl)
Meranti 50
tel. 616 05 99

Speeltuin Victorie (www.speeltuinvictorie.nl)
Heysterbachstraat 103
tel. 614 31 25

Speeltuin Wielwijk
Piet Heinstraat 1
tel. 618 73 67

Speeltuin Zeehavenkwartier
Sportlaan 17
tel. 618 24 23

Wanneer?
18 juni 2011 van 12.00 tot 16.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.