Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Naturistencamping Goed Af

Zondag 19 juni 2011 houdt de Dordtse Naturistische Sport Verenging Goed Af uit Dordrecht opendag. Al 35 jaar zijn wij (DNSV Goed Af) dé naturistenvereniging voor Zuid-Holland-Zuid. Wij zijn gevestigd aan de Smitsweg 3 in Dordrecht. Van 10.00 tot 17.00 uur staat onze poort open voor alle belangstellenden.

Op deze dag, vaderdag, kunnen alle belangstellenden kennis komen maken met het naturisme. Bloot mag, maar hoeft niet. Omdat het deze dag vaderdag is krijgen alle vaders het boekje "Blootgewoon in eigen land" gratis.

Meer informatie op www.goedaf.dordt.nl

Wanneer?
19 juni 2011 van 10.00 tot 17.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.