Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Worshipnight Gerald Troost

Worshipnight Gerald Troost

Gerald Troost & Band zullen dit jaar de worshipnight op de Dag van Hoop verzorgen. U kunt deze aanbiddingsavond, die gewoonlijk zo'n tien euro kost, gratis bezoeken! U kunt zich aanmelden via de website.

De zanger uit Veenendaal is goed bekend met het werk van De Hoop. Hij gaf meerdere concerten op Dorp De Hoop en hij presenteerde hier in 2008 ook zijn cd ‘Tegengif'.

Gerald vertelt: "Ik ben zelf een gospelartiest. Het Evangelie loopt als een rode draad door mijn leven en muziek. De passie voor het Evangelie en de liefde voor Jezus proef ik ook bij De Hoop. Daarom klikt het zo goed!" Gerald ziet uit naar 25 juni. "Ik verwacht een mooie, gezellige en inspirerende dag, waarin mensen informatie ontvangen over het werk dat De Hoop mag doen. Ik ben vaker op een Dag van Hoop geweest. Het zijn bruisende dagen met voor ieder wat wils. De Hoop ken ik als een warme en gedreven groep mensen. Een organisatie waarin professionaliteit en warme betrokkenheid hand in hand gaan!"

Wanneer?
25 juni 2011 van 20.00 tot 22.15 uur
Locatie:
op Dorp De Hoop, Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.