Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Introductiecursus over het Christelijk geloof

Op zaterdag 4 juni jongstleden organiseerde Stichting PraiseValley een genezingsdienst waar Jan Zijlstra kwam spreken. Als vervolg op dit evenement organiseert PraiseValley een introductiecursus over het Christelijk geloof. De cursus is zowel bedoeld voor mensen die op 4 juni tot geloof zijn gekomen als voor mensen die geïnteresseerd zijn naar het Christelijk geloof

Tim van Dijl, voorzitter van PraiseValley “Wat we 4 juni zagen was erg bijzonder: meer dan veertig mensen gaven aan dat ze de Heer Jezus Christus wilden gaan volgen. Dit is uiteraard een mooi voornemen, maar hoe doe je dat? Jezus volgen? En wat houdt het Christelijk geloof überhaupt eigenlijk in? Om mensen op weg te helpen organiseren we een introductiecursus over het Christelijk geloof”.
PraiseValley doet ook vermelding van vele genezingen die tijdens de genezingsdienst hebben plaatsgevonden. Er was sprake van genezing van gehoor, ogen, Alzheimer, rugproblemen, reuma, astma, stembanden, en nog vele andere dingen. Ook mensen die hier over willen verder spreken zijn welkom op de cursus.

De cursus bestaat uit drie vrijdagavonden en begint op vrijdag 17 juni. De eerste avond zal gaan over het thema “Is er meer?”. De twee navolgende avonden gaan over “Wie is Jezus?” en “Het kruis”. De avond zal bestaan over een korte studie waarin mensen alle vragen mogen stellen die ze willen stellen. Vervolgens een nabespreking en veel ruimte voor gezelligheid en het leren kennen van de andere deelnemers.

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen vrijblijvend de eerste avond komen kijken of de cursus iets voor hen is. De avond begint om 20.00 uur en heeft een inloop vanaf 19.30 uur. Kijk voor meer info op de website.

Wanneer?
Van 17 juni 2011 20.00 uur tot 1 juli 2011 00.00 uur
Organisator
Tim van Dijl
Locatie:
in ’t Scheepke, Rijnstraat 434
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.