Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vuurtorens bouwen + boekverkoop

Vuurtorens bouwen + boekverkoop

Boekenmarkt van A tot Z
Ook de Bibliotheek A tot Z heeft dit jaar een kraam op de Boekenmarkt. Hier worden boeken verkocht die niet meer geschikt zijn om uit te lenen. Jeugdboeken en romans zijn een belangrijk onderdeel van de verkoop. Kom gerust even snuffelen!

Boekengarderobe
Extra faciliteiten tijdens de Boekenmarkt  zijn de boekengarderobe bij de balie en het (invaliden)toilet. In de boekengarderobe kunt u veilig uw zware tassen vol boeken stallen en die op een later gewenst tijdstip ophalen.

Bouw je eigen vuurtoren
Het thema van de Boekenmarkt is architectuur, en bij architectuur hoort bouwen!
Bij Biebwinkel A tot Z en Kinderboekwinkel de Giraf op Groenmarkt 163 kunnen kinderen gratis aan de slag met keukenrollen, verf, zand en meer knutselspullen om een eigen vuurtoren te bouwen. Iedereen van harte welkom!

Deze activiteit sluit aan op het bezoek van de schrijver die Kinderboekwinkel de Giraf voor deze dag heeft uitgenodigd: Koos Meinderts, bekend van het boek de Vuurtoren.

Wanneer?
3 juli 2011 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.