Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatervoorstelling Campingleed

Theatervoorstelling Campingleed

“Campingleed” is de nieuwe productie van Theater Stichting Tribune (TST), tekst en regie van Marieke van Leeuwen. Deze voorstelling wordt gespeeld op het kampeerterrein van de Kleine Rug in Dordrecht.

Er gebeurt van alles. U wordt betrokken bij de recente gebeurtenissen en bij het verleden van de kampeerders. De campingeigenaar heeft haar eigen ideeën over het ‘huisreglement’. De barbecue is verplicht. En hoe zit het met de bonte avond?

Om 20.15 uur wordt het publiek per motorvlet overgezet naar het eiland. Inchecken op de steiger aan de Loswalweg 1.

Kaartjes voor Campingleed kosten € 15,- p.p. en kan men reserveren via telefoon of via e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer?
24 september 2011 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
het kampeerterrein van de Kleine Rug
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.