Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Kletsnat

Tentoonstelling Kletsnat

In “Kletsnat” ga je figuurlijk een kopje onder om te zien en beleven wat er zich allemaal onder water afspeelt. Deze leuke tentoonstelling is voor kinderen (Ook voor jonge kinderen van 4 jaar) en is de hele zomervakantie gratis te bezoeken.

Open op:
- maandag tot en met vrijdag 13.00 - 17.00 uur
- zondag 13.00 - 17.00 uur

Wanneer?
Van 2 juli 2011 13.00 uur tot 2 oktober 2011 17.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
Weizigt-nmc@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.