Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond Europese Cultuurvogels

Vandaag organiseert vogelvereniging "De Voliere" een thema-avond over Europese Cultuurvogels. Spreker is de secretaris van de SEC Nederland John van de Jagt. Door zijn achtergrond en zijn grote kennis op het gebied van Europese Cultuurvogels zal deze lezing zeer interessant zijn voor iedereen die geinteresseerd is in alles wat er in Nederland aan vogels rondvliegt.

U bent van harte welkom naast zwembad "De Dubbel". De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Wanneer?
3 oktober 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
hr. E. Buizer
621 17 30
Locatie:
in het gebouw van "De Luchtbode" aan de Gravensingel 110
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.