Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dierendag bij Stadsboerderij Weizigt

Dierendag bij Stadsboerderij Weizigt
Vandaag is het weer dierendag. Dit betekent dat de dieren van Stadsboerderij Weizigt weer extra worden verwend. Kinderen kunnen helpen met het voeren van de boerderijdieren.

De kinderen kunnen kiezen uit een ruim assortiment groenten en fruit. Wortels, komkommers, witlof, appels… voor elk dier is er wat lekkers. Ook is er de mogelijkheid de dieren te knuffelen en te aaien.

Dit jaar was er een ware geboortegolf bij Stadsboerderij Weizigt: het minipaardje Silver, acht Kune Kune biggetjes, drie lammetjes, twee bokjes en een dwerggeitje werden geboren. Zij kijken halsreikend uit naar hun eerste dierendag.

Wanneer?
4 oktober 2011 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
Stadsboerderij Weizigt
Locatie:
Van Baerleplantsoen 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.