Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Frank Ouweneel

Lezing Frank Ouweneel

Vandaag presenteert het Team Evangelie & Israël van de Evangelische Gemeente Jozua een seminar met de bekende christelijke spreker Frank Ouweneel. Het thema van dit seminar zal zijn: Het Loofhuttenfeest en de vrede van Jeruzalem

Ondersteund met mooi beeldmateriaal wil Frank Ouweneel ons laten nadenken over wat de Bijbel het Joodse volk, maar ook ons, leert over de viering van het Soekkot (Loofhuttenfeest). Het feest dat spreekt over een vurig gewenste toekomstige gebeurtenis: de vrede van Jeruzalem.

Het seminar zal plaatsvinden in de het gebouw van de Evangelische Gemeente Jozua. De toegang is vrij en om 19:30 is er koffie.

Meer informatie is te vinden op de website.

Wanneer?
5 oktober 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua
Locatie:
in het gebouw van Jozua, Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.