Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muzikale middag JD’s Big Band

Muzikale middag JD’s Big Band

In de schaduw van het honderdjarig jubileum van het Dordtse drumcorps Jubal viert nog een telg van de Jubalfamilie een jubileum. JD’s Big Band bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. De Big Band werd in 1986 opgericht door leden van Jubal voor wie het op hoog niveau presteren bij het drumcorps te veel ging vragen, zowel fysiek als in tijd. Muziek maken was wel hun hobby en die wilden ze nog graag voortzetten. Om die reden zijn een aantal leden in 1986 gestart met de Big Band, die verwijzend naar de moedervereniging en de moederstad JD’s Big Band werd genoemd.

Als onderdeel van de jubileumactiviteiten speelt JD’s Big Band vandaag, samen met drie bevriende muziekgroepen onder de noemer Opus 4. De andere deelnemers aan dit muzikaal treffen zijn Humoreske uit Middelburg, Rijnmondband 3 uit Schiedam en K&G 3 uit Leiden.

Het programma ziet er als volgt uit:
Speelschema:
12.00 uur JD's Big Band
12.35 uur Rijnmondband-3
13.10 uur Humoreske
13.45 uur K&G-3
14.20 uur JD's Big Band
14.55 uur Rijnmondband-3
15.30 uur Humoreske
16.05 uur K&G-3

Om 16.45 spelen alle vier de groepen gezamenlijk nog twee nummers, waarmee dit muzikaal treffen wordt afgesloten.

Wanneer?
8 oktober 2011 van 12.00 tot 16.45 uur
Locatie:
op het Scheffersplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.