Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Griekse Dag

Griekse Dag

Stichting ToBe zet vandaag de Griekse cultuur in het zonnetje. Voor het eerst wordt een “Griekse Dag” georganiseerd voor beginnende en gevorderde musici die graag Griekse muziek willen spelen in de Samenspelorkesten o.l.v. van de ToBe docenten Jeroen Hobbel en Laura van de Woord. Maak je graag muziek met een groep mensen en wil je kennismaken met Griekse muziek? Schrijf je dan in.

Geinteresseerde muzikanten kunnen zich vanaf heden inschrijven voor het Samenspelorkest tot 18 jaar en het Samenspelorkest voor 18+. Deelname is voor iedereen toegankelijk en voor alle niveau’s. Tussen 13.00 en 15.00 uur worden diverse Griekse volksliedjes ingestudeerd, zoals de sirtaki van Mikis Theodorakis. Rond 15.30 uur worden de repetities feestelijk afgesloten met een uitvoering in de Gehoorzaal.

Aanmelden voor deelname aan de Samenspelorkesten kan d.m.v. het invullen van een inschrijfformulier aan de balie van de Muziekschool van Stichting ToBe of via email. Per mail krijgen de deelnemers van te voren de bladmuziek toegestuurd.

Verder wordt op de Griekse Dag mooie films vertoond die eveneens om 13.00 uur starten. Uiteraard zijn er ook heerlijke Griekse hapjes aanwezig. Toegang en deelname aan de Samenspelorkesten is gratis.

Wanneer?
8 oktober 2011 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
ToBe
lvdwoord@stichtingtobe.nl
Locatie:
de Muziekschool aan de Munt 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.