Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jazz & Beyond

De Hipste Big Band van Nederland Licks & Brains heeft al eerder een succesvol optreden bij Jazz and Beyond gedaan. Ditmaal nemen ze echter Frank Montis & Laura Vane mee als gast vocalisten. Beiden zullen hun eigen repertoire ten gehore brengen dat bandleider Rolf Delfos speciaal voor hen gearrangeerd heeft.

Frank Montis is niet alleen begenadigd hammond speler maar bezit ook een gouden strot waar menig crooner jaloers op zou kunnen zijn. Met zijn eigen quintet en band DelMontis was hij al vaker te horen in Dordrecht en omgeving maar met Licks & Brains achter zich krijgt zijn muziek een totaal nieuwe dimensie.

De Britse soul zangeres Laura Vane was ook al vaker te gast in Dordrecht. Vorige maand nog speelde ze Bibelot plat met haar eigen band de Vipertones. Momenteel verovert ze in de UK samen met Mike Skinner (The Streets) de hitlijsten. Speciaal voor deze avond heeft saxofonist van de Vipertones en tevens bandleider van Licks & Brains Rolf Delfos, enkele stukken speciaal herschreven om Laura nog meer te laten schitteren dan ze normaal al doet.

Jazz & Beyond werkt met thema’s waarop geïmproviseerd wordt. Soms met bestaande top bands uit de scene, andere keren door sessies tussen verschillende bekende jazzmusici. In de crossover tussen wisselende musici en diverse stijlen ontstaat fantastische muziek om naar te luisteren of om lekker op te dansen.

Entree 6 euro – 3 euro voor leden

Wanneer?
8 oktober 2011 van 22.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Jazzpodium DJS, Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.