Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open huis in De Patio

Open huis in De Patio

Hospice De Patio, aan de rand van het Dordtse Weizigtpark, bestaat 10 jaar en daar wordt op gepaste wijze aandacht aan besteed. Vandaag op de internationale dag van de palliatieve zorg, is er Open huis in De Patio. Belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen.

In een hospice rondkijken als de nood nog niet aan de man is, is vaak een nuttige en rustgevende ervaring. De huiselijke sfeer, de gemeenschappelijke huiskamer en het kennismaken met de medewerkers kan het onbestemde gevoel wat men nog vaak bij een hospice heeft wegnemen. Wanneer de moeilijke laatste fase dan aanbreekt, zijn mensen in ieder geval een stuk beter voorbereid. Ook voor wie interesse heeft vrijwilliger te worden is de open dag wellicht een goede aanleiding eens kennis te komen maken en de sfeer te proeven.

Wanneer?
8 oktober 2011 van 10.30 tot 15.00 uur
Locatie:
Hospice De Patio, Markettenweg 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.