Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cabaretfestival

Cabaretfestival

’s Middags is er voor de kinderen de voorstelling ‘Tijger Ontsnapt’ waarin Jo de Rijck, een bekende Belgische cabaretier, de kinderen zal meenemen op een spannende zoektocht. Een verhaal over vriendschap, vergeving en hoe je er alles aan doet om je vrienden te helpen. De voorstelling begint om 14:00 uur.

Ook in de avond zijn er bijzondere optredens. Tim zingt (ex-Voorwaar) presenteert mooie liedjes die je zeker zullen raken. Jo de Rijck is een entertainer in hart en nieren die zijn publiek altijd weer weet te verbazen. En Sonja de Graaff weet jong en oud te prikkelen met haar bijzondere en vaak hilarische gedachtenspinsels. Een afwisselende avond dus die gepresenteerd wordt door Remy van Keulen. Aanvang: 20:00

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie de website

Wanneer?
8 oktober 2011 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua
Locatie:
in het gebouw van Jozua, Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.