Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Villa August

Workshop Villa August

Vanaf 2007 organiseert Barteljee 2 keer per jaar de Villa August workshops. Er worden prachtige schilderijen gemaakt en de ontvangst met koffie/thee met taart en de heerlijke lunch in Villa Augustus maakten deze workshops tot een bijzondere belevenis.

De meeste deelnemers hebben geen schilderervaring. Meer voorbeelden van door anderen gemaakte schilderijen (tijdens eerdere workshops) zijn te zien op de website. Zo krijgt u een idee van de kwaliteit van de schilderijen.

De kosten voor de workshop bedragen 80,- euro all in.
Schildermaterialen, schetspapier , gebruik van verf en penselen, een schilderdoek ( 20 euro ), de ontvangst in Villa Augustus met koffie/thee en gebak plus een heerlijke lunch in Villa Augustus ( 20 euro ) koffie, thee en frisdrank tijdens de workshop en deskundige begeleiding tijdens het schilderen ( 40 euro )zijn allemaal inbegrepen.

Er is plaats voor maximaal 16 personen. Inschrijven kan per e-mail of telefonisch.

Wanneer?
8 oktober 2011 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in Villa Augustus aan de Oranjelaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.