Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Katholieke viering in De Sterrenlanden

Katholieke viering in De Sterrenlanden

Zondag 09 oktober wordt in de kapel van Verzorgingshuis 'De Sterrenlanden' weer een woord- en communieviering gehouden met als thema: 'Wees welkom!' Paul Seesink gaat in de viering voor. Ook niet-bewoners in Sterrenburg zijn van harte welkom!

Wanneer?
9 oktober 2011 van 11.00 tot 12.00 uur
Organisator
r.k. parochie Theresia van Avila
078 616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
Minnaertweg 4 - 3328 HN Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.