Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumconcert Jeugdkoor Semper Vivat

vandaag zal het Jeugdkoor “Semper Vivat” een Jubileumconcert geven. Het jeugdkoor, bestaande uit kinderen en jongeren variërend in leeftijd van 6 t/m 21 jaar, viert dan haar 25-jarig bestaan. Het repertoire voor dit concert bestaat niet uitsluitend uit kerkmuziek maar er worden o.a. ook werken gezongen van K3, Lion King, Sound of Music en Celine Dion.

Het koor staat al 25 jaar onder leiding van José Pennings-van der Lee die met dit concert ook haar zilveren jubileum als dirigent viert. De muzikale begeleiding is deze middag in handen van Wendeline Wilmink die de piano zal bespelen.

In de ochtendviering om 10.00 uur in de Antoniuskerk wordt er aan dit jubileum eveneens aandacht besteed.

Wanneer?
9 oktober 2011 van 14.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Antoniuskerk aan de Burgemeester de Raadtsingel 45
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.