Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bier- en spijsavond

Bier- en spijsavond

Vandaag staat Grand Café - Restaurant Dordts Genoegen in het teken van bier en spijs. Niemand minder dan meesterbrouwer Gerard van den Broek van de Hertog Jan brouwerij komt naar Dordrecht om zijn passie met ons te delen: bier en spijs.

Tijdens deze avond worden diverse bieren voorgesteld en uiteraard geproefd, omgeven met smakelijke verhalen over bier en bier brouwen. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten: maar liefst vijf verschillende gerechten worden geserveerd, alle uiteraard bereid met en vergezeld van een proefglas van een van de behandelde biersoorten.

Bel voor reserveren of meer informatie

Wanneer?
11 oktober 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Arjan van Eck
Locatie:
Grand Café - Restaurant Dordts Genoegen, Voorstraat 256
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.