Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mabel González, 40 jaar in Dordrecht

Mabel González, 40 jaar in Dordrecht

In 1971 zette de in Uruguay geboren actrice en zangeres Mabel González voet aan wal in Dordrecht. Mede dankzij de leden van de toenmalige Culturele Raad heeft zij zich hier verder kunnen ontwikkelen. Aanvankelijk zong zij vooral Zuid-Amerikaanse folklore en protestliederen; na 1987 kwam de nadruk vooral te liggen op de tango. Dit concert brengt zij een mix van dit alles, met een aantal musici met wie ze de afgelopen 40 jaar heeft opgetreden. Na ieder concert neemt zij nog steeds afscheid met de woorden: “En ik kom uit Dordrecht...

Bezetting:
Mabel González zang
Jorge Oraison gitaar, vihuela
Hans Nieland percussie
Carlos Breton quena, fluit
Sonia Perez zang
Roberto Lieschke gitaar
José Luis Lopretti piano
Santiago Cimadevilla bandonéon
Marcos di Paolo guitarrón
el maestro Hernán Ruiz gitaar

Toegang: 12,50 euro
65+, CJP, vrijwilligerspas 10,00 euro

Wanneer?
16 oktober 2011 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.