Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lunchprogramma Duo Mares

Lunchprogramma Duo Mares

De unieke klank van de combinatie altviool en accordeon van Duo Mares is verbazingwekkend creatief en brengt verrassende speelruimte met zich mee.

Zo ook in dit programma, waar de tango de belangrijkste inspiratiebron is en die je met zijn ritmes, geluiden en atmosfeer terugvindt in de originele composities. Alleen al het duizelingwekkende stuk Sisyphos maakt het bijwonen van dit concert tot een ‘verplichting’.

Het lunchprogramma heet ‘Falsche Tango’ en is een mix van verschillende tango’s in gevarieerde stijlen. Ook met nieuwe composities van Anna La Berge, Chiel Meijering, Nico Huijbrechts en tango’s van Albéniz, Stravinsky en natuurlijk van Piazolla.

Bezetting
Esra Pehlivanli altviool
Marko Kassl accordeon

Toegang gratis

Wanneer?
19 oktober 2011 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.