Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kriebelbeestjes vangen (8-12 jaar)

Kriebelbeestjes vangen (8-12 jaar)

De herfstvakantie nat, donker en saai? Niet bij Duurzaamheidscentrum Weizigt! Daar is in de herfstvakantie van alles te beleven.

Kriebelbeestjes vangen (8-12 jaar)
Onder begeleiding van enthousiaste IVN-Natuurgidsen ga je kleine beestjes vangen in de Kringlooptuin. Met loepjes, schepjes en zoekkaarten onderzoek je de kleine beestjes. Je leert hoe de beestjes er uit zien, waar ze leven, wat ze eten en waarom zij nuttig zijn in de natuur. Tussendoor krijg je iets lekkers.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je dan vòòr maandag 17 oktober in. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd en de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Bellen kan ook. Bij regenachtig weer gaan de activiteiten gewoon door. Trek wel regenkleding aan!

Kosten
Het vangen van kriebelbeestjes is gratis.

Locatie
Duurzaamheidscentrum Weizigt vind je naast het Weizigtpark. De stadsboerderij en tuinen zijn elke dag open van 9 tot 5 uur.

Wanneer?
19 oktober 2011 van 13.30 tot 15.30 uur
Locatie:
Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.