Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderworkshop Speelgoed toen en nu

Kinderworkshop Speelgoed toen en nu

Vandaag organiseren Erfgoedcentrum DiEP en Huis Van Gijn samen een leuke workshop voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe er vroeger gespeeld werd en versieren de kinderen naar eigen inzicht een houten kegel.

Behalve een bezoekje aan de Speelgoedzolder van Huis van Gijn gaan de kinderen ook langs bij de speelgoedtentoonstelling in Het Hof. Tot slot worden de versierde kegels opgesteld om samen het ouderwetse kegelspel te spelen.

Graag vooraf opgeven bij de receptie van Erfgoedcentrum DiEP via telefoon. De workshop start in Huis Van Gijn en eindigt in Het Hof. Kosten: 5 euro per kind.

Wanneer?
20 oktober 2011 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Erfgoedcentrum DiEP
770 87 10
Locatie:
Huis Van Gijn
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.