Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jazzlab Organ Tonation

Vandaag is het tijd voor Oldschool Organ Grinding, Funky Guitar slamming, Steamy Horn Blowing, Sexy Bass Strumming en Steady Grooves tijdens de alweer tweede editie van Jazzlab.

Zanger-Pianist Frank Montis (oa DelMontis) steekt zijn liefde voor het Hammond orgel tegenwoordig niet onder stoelen of banken. Zijn platenkast staat vol met helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, John Patton en Jack McDuff. Die liefde is hem met de paplepel ingegoten en de tijd is gekomen om die liefde van de daken te schreeuwen. Gitarist Eric van Dijsseldonk (Ricky Koole) is als Die Hard Meters en Grant Green liefhebber een perfecte aanvulling. Op saxofoon speelt Marco ‘Maceo’ Hijl (BLAZ) en aan groove zal deze avond niks ontbreken met de Grandmasters of Soul & Funk uit Dordrecht: Ton van der Kolk (Soul Snatchers, Laura Vane) & Phil Martin op drums! (The Jazzinvaders, AIFF).

Jazzlab avonden zijn voor jong en oud.
Entree: 3,00 leden / 6,00 niet leden

Wanneer?
22 oktober 2011 van 22.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Jazzpodium DJS, Grote Kerksbuurt 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.