Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Gemeente Immanuel

Open Dag Gemeente Immanuel

Gemeente Immanuel is een nieuwe kerkelijke gemeenschap in Dordrecht. Vandaag presenteert de christelijke gemeente zich door middel van een feestelijke open dag.

“We willen aan iedereen laten zien dat we bestaan en mensen laten kennismaken met onze gemeente,” aldus Floris de Roover, organisator van de open dag. De gemeente verwelkomt iedereen met koffie of thee en gebak. Rond etenstijd (17.30 uur) kunt u bovendien gratis genieten van een maaltijd, bereid door de jongeren van Immanuel.

U kunt in de kerk terecht voor gesprekken, gezelligheid of de bezichtiging van het gebouw. Profiteer ook van de aantrekkelijke prijzen op de rommelmarkt! Voor kinderen is een springkussen aanwezig en wordt een kleurwedstrijd georganiseerd.

Kom vrijblijvend kennis maken. U ben van harte welkom!

Wanneer?
22 oktober 2011 van 15.00 tot 20.00 uur
Locatie:
Het gebouw aan de Lange Breestraat 24-26
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.