Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open podium BeneVia Muziekcentrum

De Phil viert het 10-jarig bestaan van het BeneVia Muziekcentrum met een bijzonder open huis. Vandaag wordt een muziekmarathon gehouden. Aaneengesloten live optredens, uitgevoerd door zeer verschillende muziekgezelschappen. Ieder uur vindt een wisseling plaats.

De bezoeker kan gratis genieten van deze optredens, tijdens het open huis staan de deuren open voor iedereen die van de miniconcerten wil genieten, of gewoon het gebouw eens van binnen wil zien. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het volledige programma van deze dag is te vinden op de website.

Wanneer?
29 oktober 2011 van 12.00 tot 00.00 uur
Locatie:
het BeneVia Muziekcentrum aan de Spirea 7
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.