Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pianotrio Voces Intimae

Pianotrio Voces Intimae

Het Italiaanse pianotrio Voces Intimae, brengt het derde en eerste pianotrio van Robert Schumann. De naam Voces Intimae is een expressie van de subtiele benadering door het ensemble van 19e eeuwse muziek. In het laatste weekend van oktober wordt hun eerste CD bij het label Challenge gelanceerd in het Concertgebouw te Amsterdam. Op deze CD staan ook het derde en eerste pianotrio van Schumann.

Bezetting
Riccardo Cecchetti piano
Luigi De Filippi violin
Sandro Meo cello

“..The interplay between the players is a delight…the performance is magnetic..” Gramophone – Edward Greenfield

Kaarten van 15,- euro reserveren via email.

Wanneer?
29 oktober 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
mckaptein@planet.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.