Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinder sing-in in het Oekraïnehuis

Kinder sing-in in het Oekraïnehuis

Vandaag is er voor kinderen tot 12 jaar een sing-in met Wim Bevelander. Ook kun je cupcakes komen versieren.

Van 31 oktober tot en met 5 november wonen vier jongeren in het Dorcas Oekraïnehuis. Zij nemen de uitdaging aan om een week lang te leven zonder stromend water, centrale verwarming, én met slechts één voedselpakket, een houtkachel en een buitentoilet. Dit zijn omstandigheden waaronder de allerarmsten in Oekraïne leven. Met het Oekraïnehuis vraagt hulporganisatie Dorcas aandacht voor de armoede in de wereld.

Dorcas
Dorcas is een internationale hulporganisatie die in achttien landen in Oost-Europa en Afrika tweehonderd projecten van lokale partnerorganisaties onderseunt. Dorcas helpt, geïnspireerd door Mattheüs 25, de allerarmsten in de wereld, ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging. In Nederland zijn tienduizenden vrijwilligers, ondernemers en giftgevers bij Dorcas betrokken.

Wanneer?
2 november 2011 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Gemeente Jozua, Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.