Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitverkoop t.o.v. Museum Meermanno

Antiquariaat het Kunstmagazijn heeft de afgelopen tijd veel boeken binnen gekregen die niet in het assortiment passen, of die al ruim aanwezig zijn. Hierom is besloten vandaag een grote opruiming te houden. Voor de laagste prijzen worden de boeken verkocht. Het betreft literatuur, oude kinderboeken, detectives, kookboeken, kunst, geschiedenis, enz. De opbrengst van de verkoop gaat grotendeels naar een goed doel: Museum Meermanno, huis van het boek in Den Haag. Dit is het oudste boekenmuseum ter wereld, met een (onder liefhebbers) wereldberoemde collectie zeldzame boeken.

Ter informatie
Het museum Meermanno dreigt gesloten te worden in verband met de strenge bezuinigingen op cultuur door het huidige kabinet. Alleen als het museum dit laatste half jaar een enorm bedrag aan eigen verdiensten weet te behalen, blijft het museum open. Het museum heeft vele acties op touw gezet en heeft het geld bijna binnen. Maar alle inzet is geboden om de laatste benodigde euro’s in te zamelen.

Tijdens de uitverkoop is de directeur van Museum Meermanno drs. M.K. de Haan aanwezig om uitleg te geven over de acties en over de toekomst van het museum. Ze kan u vertellen over de hectiek van het afgelopen jaar en over de hulp die van alle kanten is komen aansnellen.

Natuurlijk zal ze u ook een blik gunnen in de toekomstplannen van het museum. Het museum zal transformeren van een goed bewaard geheim onder boekliefhebbers tot een open museum voor iedereen. Er zullen fantastische tentoonstellingen gehouden worden, afwisselend van presentaties door bekende gastconservatoren, zoals Adriaan van Dis, tot exposities van internationale allure. Het wordt dé trekpleister voor iedereen die van mooie boeken houdt.

Wanneer?
6 november 2011 van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Antiquariaat het Kunstmagazijn, Voorstraat 203
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.