Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Huis Expositie Schapenkoppen en Kopstukken

Rubina Vogel en Karel Boers hebben het genoegen u uit te nodigen voor een huis Expositie, in het centrum van Dordrecht aan de kop van de Wolwevershaven, van

  • SCHILDERIJEN              MAJA PHILIPS
  • HOEDEN                         NIENKE VISSER

Vrijdag 4 november 2011 van 16:00-20:00 uur
Zaterdag 5 november 2011 van 13:00-18:00 uur
Zondag 6 november 2011 van 13:00-18:00 uur
(tijdens het KunstrondjeDordrecht)

Maja Philips
Sinds 1988 werkt Maja Philips als beeldend kunstenaar en illustratrice. Het werk is figuratief met veel aandacht voor kleur en detail. Vaak voorkomende onderwerpen zijn koeien en schapen. Naast deze polderdieren schildert zij graag zogenaamd onbelangrijke dingen en voorwerpen, geïsoleerd, uitvergroot, als monumentje of met een grapje. Het werk van Philips oogt vrolijk en optimistisch, soms ingetogen en verstild van kleur en vorm, dan weer uitbundig en kleurrijk. Enkele thema’s werkt zij in meerdere schilderijen uit. Meer informatie op www.majaphilips.blogspot.com

Nienke Visser
Omstreeks 1997 is Nienke Visser begonnen met een cursus hoeden maken. Sindsdien heeft de hoed haar niet meer losgelaten en zij de hoeden niet meer. Inmiddels is deze uit de hand gelopen hobby haar vak geworden. Visser werkt meestal in opdracht, zodat de wensen van de klant gerealiseerd kunnen worden. Inspiratie haalt ze overal vandaan. Vaak komt deze vanuit het materiaal zelf. Weerbarstig materiaal vraagt om creatieve oplossingen. Hierdoor ontstaan bijzondere vormen en daagt het materiaal haar uit om prachtige ambacht tot kunstzinnige hoogte te tillen. Meer informatie op www.hoedenenzo.nl

Wanneer?
Van 4 november 2011 00.00 uur tot 6 november 2011 00.00 uur
Locatie:
Hoge Nieuwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.