Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Ramblas Trio

Concert Ramblas Trio

Van Gijn de achtergrond voor een bijzonder concert. In deze sfeervolle ambiance zingt sopraan Vera Lansink prachtige liederen. Zij wordt daarbij ondersteund door twee getalenteerde Dordtse musici. Violiste Laura van de Woord en klassiek gitarist Jeroen Hobbel.

Samen spelen zij in diverse kamermuziek ensembles en vormen ze het Duo Corcova. Vera Lansink maakt deel uit van The Amsterdam BaroqueChoir onder leiding van Ton Koopman en zingt regelmatig bij Cappella Amsterdam.

Bezetting
Vera Lansing sopraan
Laura van de Woord viool
Jeroen Hobbel Klassiek gitaar

Concertprijs 15,- euro / 12,50 euro is inclusief een glas wijn.

Wanneer?
6 november 2011 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
Locatie:
Huis Van Gijn, Nieuwe Haven 29-30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.