Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijzonderdag: Bezinning en overweging

Bijzonderdag: Bezinning en overweging

Vandaag houdt de katholieke geloofsgemeenschap Emmanuel een 'Bijzonderdag' . Het thema is 'Vooruitzien'. Tien wijze en tien dwaze meisjes om het feest extra glans te geven, stemmen ons tot nadenken.

Deze bijeenkomst is niet voorbehouden aan leden van de Emmanuel-gemeenschap. Ieder die zich geroepen weet is van harte welkom! Na afloop is er 'nazit' voor ontmoeting en uitwisseling bij koffie en thee.

Wanneer?
6 november 2011 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
MOV Emmanuel
616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
in de Dordtse Emmanuelkerk, Oudendijk 110
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.