Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start project Reflex 6

Start project Reflex 6
Het project Reflex is al vijf edities lang een groot succes. Jongeren uit de Drechtsteden maken in dit project onder begeleiding van professionals spetterende shows. De shows worden vastgelegd op dvd; deze zijn gratis verkrijgbaar bij de Popcentrale.

Jongeren kunnen zich vanaf heden weer aanmelden voor Reflex 6. Reflex is een project voor jongeren uit de Drechtsteden van 16 tot 24 jaar. Er kan gekozen worden uit één van de volgende disciplines: MUZIEK, DANS, THEATER, DECOR, LICHT, VIDEO. Aanmelden kan via de website.

Vanaf vandaag gaan de jongeren aan de slag onder begeleiding van professionals op de zondagmiddag (van 12:00 tot 16:00) in de Berckepoort of in de Popcentrale in Dordrecht. Het zijn bij elkaar twaalf bijeenkomsten, waarvan twee repetities in Bibelot. Uiteindelijk wordt de show zaterdag 18 februari opgevoerd in Bibelot met alles erop en eraan…en alles bedacht door de deelnemers!

Op de website van Reflex is meer informatie te vinden.

Wanneer?
6 november 2011 van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie:
in de Berckepoort of in de Popcentrale
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.