Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Prostaatkanker

Het Albert Schweitzer ziekenhuis houdt een informatieavond over prostaatkanker. De avond staat onder leiding van uroloog Peter Wertheimer en bevat een schat aan informatie over onder meer de ziekte, behandelmethoden (waaronder de robotgeassisteerde operatie), urineverlies en lotgenotencontact. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

De toegang is gratis, evenals parkeren voor de deur. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via het formulier op de website. Bel voor meer informatie, op maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur.

Wanneer?
9 november 2011 van 19.00 tot 21.30 uur
Locatie:
in de kapel van de locatie Amstelwijck, Van der Steenhovenplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.