Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Landelijke intocht Sinterklaas

Op deze dag is Dordrecht dé Sinterklaasstad van Nederland. De publieke omroep NTR zendt de intocht live uit, welke naar verwachting door zo'n twee miljoen Nederlanders wordt bekeken. De TV-uitzending duurt zo'n anderhalf uur.

De pakjesboot komt om 12.30 uur aan in de Wolwevershaven. Er zijn vier feestpodia: op het Stadhuisplein, op het Scheffersplein, op het Blauwpoortsplein en in de Grotekerkstuin. De intocht is op die plekken te volgen op grote televisieschermen.

Naar verwachting zullen zo'n 60.000 mensen de intocht bezoeken.

Het actuele en volledige overzicht vindt u op deze site op de pagina over de landelijke intocht sinterklaas 2011.

Wanneer?
12 november 2011 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Dordrecht en NTR
Locatie:
Centrum Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.