Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Ella van Poucke en Jean-Claude Vanden Eynden

Concert Ella van Poucke en Jean-Claude Vanden Eynden

Vandaag peelt in de Kunstkerk de zeer getalenteerde celliste Ella van Poucke samen met de vermaarde Brusselse pianist Jean-Claude Vanden Eynden. Beide hebben grote prijzen op hun naam staan.

Nog maar 17, en toch al een eigen kamermuziekserie in de Amstelkerk in Amsterdam. Ella van Poucke is een uitzonderlijk Nederlands cello talent. Ze studeert bij Frans Helmerson, de Zweedse cellist die een beroemde klas heeft in Keulen. Ook bezoekt ze regelmatig de bekendste cellisten van de wereld voor masterclasses. Bijvoorbeeld Colin Carr en Bernhard Greenhouse, de cellist van het Beaux Arts Trio. Greenhouse noemde haar een geboren cellist. Ella won in 2008 het Prinses Christina Concours en won vorig jaar de aanmoedigingsprijs bij het 3e Nationaal Celloconcours.

Jean-Claude Vanden Eynden is momenteel professor aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, de Muziekkapel Koningin Elisabeth en aan het Europees Centrum voor Pianomeesterschap Eduardo del Pueyo, waarvan hij artistiek directeur is.

Programma: Beethoven, Mendelssohn en Chopin- Sonate, voor cello en piano

De concertprijs van 15,- euro p.p. is inclusief een kop koffie of thee

Wanneer?
13 november 2011 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.