Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond over behandeling van reumatoïde artritis

De Reumapatiëntenvereniging Dordrecht e.o. organiseert vandaag een informatieavond over de behandeling van reumatoïde artritis.

Reumatoloog Tchetverikow uit het Albert Schweitzer Ziekenhuis zal deze avond verzorgen. Hij zal aandacht besteden aan de behandelingen van reumatoïde artritis die momenteel worden toegepast. Ook zal worden stil gestaan bij mogelijke bijwerkingen van deze behandelingen.

Deze avond is ook toegankelijk voor geïnteresseerden die niet lid zijn van de vereniging.

Wanneer?
15 november 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
het dienstencentrum Dubbeldam (de Gravenhorst), Vijverlaan 1004
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.