Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlezen en knutselen

Voorlezen en knutselen

Van 14 t/m 20 november organiseert de GGD de themaweek Doe effe gezond, over gezonde voeding en bewegen. De Bibliotheek A tot Z speelt hierop in en organiseert deze voorlees- en knutselmiddag.

Kinderen van 0-6 jaar en hun ouders kunnen dan lekker luisteren naar het boek De Wiebelbillenboogie en samen een dansje doen dat bij het verhaal hoort. Daarna kan er lekker geknutseld worden aan een olifantenmasker of een indianentooi. Toegang: gratis

‘s Morgens is in ontmoetingscentrum De Koloriet een instuifochtend met workshops over gezonde voeding en bewegen. De Bibliotheek A tot Z is hier ook bij aanwezig en gaat voor de aanwezigen interactief voorlezen uit het boek Rupsje Nooit Genoeg.

Wanneer?
16 november 2011 van 14.30 tot 16.00 uur
Locatie:
bibliotheekvestiging Crabbehof, De Savornin Lohmanweg 110
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.