Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

10 jaar Popcentrale

10 jaar Popcentrale

Programma:

  • Regio Popkwis hosted by Marcel Bizarro & mooie prijzen sponsored by Velvet Dordrecht. Tijdens deze geweldige avond zal de Regio Popkwis verzorgd worden door Marcel ‘Bizarro' Mulhyzen. Deze muziekliefhebber uit Pijnacker heeft op 14 oktober een boek uitgebracht: ‘2012 Popquizvragen'. Dit voor Nederlandse begrippen uniek boek bevat 2012 interessante vragen, van de prille jaren '50 tot 2012. Er komen vele genres aan bod: van rock'n'roll tot punk, van country tot metal, van soul tot dance, van blues tot hiphop en van reggae tot rock.
  • LIVE Rock Karaoke hosted by Popschooldocenten en muzikanten uit de Popcentrale. Kom je favoriete rocksong zingen op het podium van de Popcentrale onder begeleiding van een echte band in plaats van een cdtje!
  • I Against I Don't call it a comeback! Ongeveer drie jaar geleden viel het doek voor I Against I. Na meerdere cd's op het roemruchte Epitaph-label , optredens met onder andere Bonnie St. Claire, de Descendents, Rancid, Bad Religion en Blink 182 en tours door heel Europa besloten Ronald, Bob en Jasper dat het genoeg was. Bij het laatste optreden, hier in de Popcentrale, beloofden ze plechtig dat I Against I een afgesloten hoofdstuk was. Voor het tienjarig jubileum van de popcentrale maken de jongens echter graag een uitzondering. Binnenkort zal de nieuwe band die ze gestart zijn eindelijk het daglicht zien. Tot die tijd dus nog één keer: I Against I.
  • DJ's Flanger & Vinylboy De oprichters en resident DJ's van HRTZ draaien de boel natuurlijk weer aan elkaar. Twee verschillende smaken, maar altijd de juiste mix. Nieuwsgierig geworden?

Entree gratis

Wanneer?
18 november 2011 van 20.00 tot 02.00 uur
Locatie:
Merwedestraat 48
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.