Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Google

Workshop Google

Ontdek alles over media!
Wilt u leren googlen of twitteren? Of ontdekken hoe u sociale media optimaal kunt inzetten? Kom dan naar de Week van de Mediawijsheid, van 21 t/m 25 november in de Bibliotheek A tot Z. Dit is het tweede jaar dat de bibliotheek inspirerende activiteiten rondom media organiseert, zoals een workshop Twitter, een filmvertoning van Catfish en de eerste edities van de BAM: Bibliotheek Avond Mediawijsheid. Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Workshop Google
Google is ‘ s werelds meest gebruikte zoekmachine. Voor veel mensen is het gebruik van deze website een dagelijkse gewoonte geworden. Maar voor wie niet elke dag achter de computer zit, is het zoeken en vinden op Google niet zo eenvoudig als het lijkt. Met de tips en technieken die in deze workshop voorbij komen, kunt u voortaan gerichter en sneller vinden wat u zoekt op internet.


Toegang: gratis; aanmelden in de desbetreffende vestiging en op de website.

Wanneer?
22 november 2011 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.