Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

jubileumfeest EBOH

jubileumfeest EBOH

Vandaag viert EBOH het negentig jarig bestaan met een feest voor leden en oud-leden. Vanuit het hele land en ook van over de grenzen worden (oud) leden verwacht, die een rol hebben gespeeld in de roemruchte geschiedenis van de club. Speciaal voor deze avond zijn een 30 tal foto’s uit de oude doos verzameld. De spelers of gezelschappen, die hier op staan zijn persoonlijk benaderd.

Niet alleen voetbalteams, maar ook de aan de voetbalclub verbonden (oud) leden van carnavalsvereniging de Schenkeltrappers, boerenkapel Rataplan en de oud kapellen Betoeterd en Elf Boeren Op Hol maken hun opwachting. Speciale aandacht is er ook voor alle dames, die de rood zwarte kleuren hebben verdedigd in het verleden. Degenen die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, maar wel verbonden zijn geweest aan de club, zijn ook van harte welkom.

Het clubgebouw aan de Schenkeldijk zal worden omgetoverd tot feestpaleis. De aankleding is in de stijl van “Ik hou van Holland”, voor de gelegenheid “Ik hou van EBOH” .

Op de begane grond is de “Wim Bakker Soos” geopend. De naam van de sociëteit is onlangs verbonden aan Wim Bakker, die in augustus overleed en met zijn gouden handen de verbouwing voor zijn rekening heeft genomen. Entertainer Gerrit Jansen zal hier met name de senioren vermaken.

De bovenzaal is het podium voor de “Allround Coverband Nightwind”. In het programma is ook een “Surprise act “opgenomen. De bestuurskamer en commissiekamer zal worden ingericht als “EBOH museum”. Hier zal een gedeelte van het rijke archief worden uitgestald. Uit veiligheidsoverwegingen is het archief ondergebracht bij erfgoedcentrum DiEP, om gedigitaliseerd te worden.

Wanneer?
25 november 2011 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Het clubgebouw aan de Schenkeldijk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.