Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Museumavond Dordrechts Museum

Museumavond Dordrechts Museum
Deze feestelijke museumavond staat in het teken van de nieuwe tentoonstellingen. Er zijn diverse korte rondleidingen en presentaties. Daarnaast heeft restaurant Art & Dining aantrekkelijke arrangementen en kan de bezoeker genieten van live muziek. De toegang is deze avond gratis.

Kijk voor meer informatie over openingstijden en het actuele activiteitenprogramma op de website

Wanneer?
25 november 2011 van 17.00 tot 22.00 uur
Organisator
Het Dordrechts Museum
Locatie:
Museumstraat 40
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.