Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie cursisten Handen Wapperen

Expositie cursisten Handen Wapperen
De expositie bestaat uit het werk gemaakt in de afgelopen drie jaar.

Tijdens de beeldende cursus ‘Handen Wapperen’ voor volwassenen van docent Barbara Rinses wordt er gewerkt met thema’s. Deze zijn vaak geïnspireerd op de kunst van bevolkingsgroepen als de Kuna-Indianen, Aboriginals, Maori of de Eskimo’s. Ook werk van kunstenaars als Hundertwasser, Gaudi, Kandinski, Tingatinga uit Kenia of Bhajju Shyam zijn inspiratiebronnen. Deze laatste is met zijn Grondtechniek heel bekend in zijn vaderland India.

Voor de opdrachten zijn verschillende beeldende technieken gebruikt, waarbij zowel twee als driedimensionaal wordt gewerkt. De cursus begint altijd met een gezamenlijke opdracht met genoeg ruimte voor eigen ideeën. Uiteindelijk werkt de cursist een eigen werkstuk uit en maakt gebruik van verschillende materialen. Tijdens de cursus is er een open sfeer, waarbij je van elkaar kunt leren en ideeën met elkaar bepreekt. Hierdoor is er een grote diversiteit in werkstukken.

Stichting ToBe is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De expositie is gratis te bezoeken.

Wanneer?
Van 1 november 2011 00.00 uur tot 26 november 2011 00.00 uur
Locatie:
in de Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.