Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie van Open Atelier

Expositie van Open Atelier

In het gebouw van Stichting De Buitenwacht is een verkoop tentoonstelling in samenwerking met Open Atelier. Er zijn ongeveer 20 schilderijen te zien zijn en verder wat beelden en tiffany van 8 verschillende kunstenaars.

Het Open Atelier bestaat uit een aantal kunstenaars die een ruimte hebben aan de Noordendijk waar ze zelfstandig kunnen werken op het gebied van:

De Buitenwacht is sinds jaar en dag een ontmoetingscentrum in een kerkgebouw in Oud Krispijn. Dankzij dit project kunnen de bezoekers kennis maken met het werk van het Open Atelier en ze kunnen het werk zelfs aanschaffen. De opbrengst gaat naar het Open Atelier en een deel is voor De Buitenwacht.

De tentoonstelling blijft 2 maanden in het gebouw van De Buitenwacht te bezichtigen. Dan komt er een wisseling van de pracht en is vanaf 1 december deel II van Binnenpracht te zien.

Wanneer?
Van 1 oktober 2011 00.00 uur tot 30 november 2011 00.00 uur
Locatie:
Bosboom Toussaintstraat 67
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.