Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijzonderdag in Emmanuelkerk

Bijzonderdag in Emmanuelkerk

Onder het thema 'Heb vertrouwen' komt de katholieke geloofsgemeenschap Emmanuel bijeen, bij de Ene. Er wordt nagedacht over het geheim van de hoop en aandacht gegeven aan het adventsproject in Kenia 'Weduwen samen sterk' Na afloop houdt zij nazit tot ontmoeting en uitwisseling.

Wanneer?
4 december 2011 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
MOV Emmanuel
078 616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
Oudendijk 110 - 3319 AG Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.