Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Dynaflow in Jazzpodium DJS

Drummer Eduard Nijenhuis en bassist Jan Markus hebben begin 2011 The Dynaflow opgericht. (Dynaflow is de befaamde automatische transmissie van het automerk Buick van General Motors uit de jaren 50. Een zeer toepasselijke bandnaam voor dit duo).

De mannen kennen elkaar al jaren van de Haagse blueswereld en spelen samen in Frenk & the Locals, een Haagse bluesband met Frenk van Meeteren als frontman. Tevens begeleiden zij als ritmesectie reeds vele jaren de maandelijkse bluessessies in Jan Pet Blueslokaal in Den Haag. Daarnaast vallen zij regelmatig in als er in het land een drummer en bassist voor een gig gevraagd wordt.

Bassist Jan Markus en drummer Eduard Nijenhuis vormen een blues ritmesectie pur sang. Door jaren met elkaar op de planken te staan, voelen zij elkaar aan als geen ander. Zij zijn een geoliede machine. Naast hun geprezen strakke ritmes, van USA-shuffles tot zuigende slowbluesen, is hun muzikale creativiteit alom bekend.

Jan Markus            - bas
Edward Neijenhuis - drums
Robbert Fossen     - zang, gitaar
Peter Struijk          - gitaar

Wanneer?
9 december 2011 van 22.30 tot 00.45 uur
Organisator
Johan van Helvoort
j.l.van.helvoort@kpnmail.nl
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.