Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden JAY

Vandaag speelt de nieuwe Dordtse superformatie JAY in Café Le Bateau. JAY bestaat uit Leo Schellinger, Joop Vastenhoud, Janko Barut en Henk Romijnsen, muzikanten die eerder speelden bij gerenomeerde bands als Jaywalker, Black Label Blues Revue en de Zipps. De band speelt lekkere (blues-)rock en rock 'n roll met een hoog feestgehalte.  Entree gratis.

Wanneer?
10 december 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Café Le Bateau aan de Prinsenstraat 75
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.